Gastenboek

Gastenboek
Laat anderen weten wat u van de behandelingen van Hans vindt (stuur een mail via contactformulier)

Caro Willems

Sinds een aantal maanden ben ik onder behandeling bij Massage Praktijk Baltzer voor mijn darmklachten. Deze behandelingen zorgen ervoor dat mijn klachten aanzienlijk verminderen, iets wat voorheen met medicatie nog niet is gelukt. Ik heb dus veel baat bij de massages. Daarnaast werkt de massage ontspannend en kan ik een half uur lang even relaxen.

Kitty Rossen

Wat erg fijn is van Hans en anders dan veel andere masseurs, is dat hij niet meteen begint met masseren maar een uitgebreide intake doet om te beoordelen wat de beste aanpak en behandelmethode is. Mijn hoofdpijnklachten zijn sterk verminderd sinds ik regelmatig mijn nek, schouders en rug laat masseren.

Hanneke Jans

Ik had last van mijn nek en ben  via via bij Hans terecht gekomen.
De intake gebeurt nauwkeurig en Hans geeft zorg op maat.
Het is prettig dat er niet alleen aandacht uitgaat naar dat ene kleine gebied waar je pijn of last ervaart.
Door ook mijn rug te behandelen heb ik nu minder klachten.
Daarnaast is de massage erg ontspannend.

Robin Peelen

Al een tijdje ben ik onder behandeling bij Hans voor mijn vele migraine klachten. Ik was op het punt dat het ziekenhuis mij ook niet meer kon helpen, gelukkig door de verschillende technieken die Hans bij mij gebruikt, heb ik veel minder last van mijn migraine, en weten we waar het vandaan komt. Nu ongeveer 2 jaar verder kom ik nog steeds maandelijks bij Hans! Hans is altijd erg flexibel met afspraken maken en er hangt altijd een goede sfeer. Ik ben heel erg tevreden!

 

.

Cora Kersten

Ben diverse keren bij Hans geweest i.v.m. schouder- en nek klachten. 
Hij is zeer kundig en weet een goede balans te vinden in zijn behandeling tussen ontspannen en pijn bestrijden. Voor mij beide heel belangrijk en niet los van elkaar te zien!
Blij mee!

Ingeborg Alting

Toen ik een jaar geleden bij Hans kwam viel het mij op dat hij  zich al vooraf aan ons eerste gesprek had verdiept in de medicatie die ik gebruikte. Dat kwam zeer zorgvuldig over.
Hans is niet zweverig en belooft geen gouden bergen wat ik heel prettig vind.
Het is een persoon bij wie je je snel op je gemak voelt.
Wanneer hij denkt dat je met minder afspraken ook vooruit kan, dan zegt hij dat.

Desiree Maters

Ik ben nu anderhalf jaar onder behandeling van Hans. Wat mij meteen opviel is dat hij er alles aan doet om de oorzaak van de klacht te vinden. Ik ben begonnen met massages voor mijn beenklachten, en vervolgens ook voor mijn nek en rug. De behandelingen hebben een goede uitwerking, waardoor mijn klachten grotendeels zijn verdwenen. De ontspanning en pijn vermindering geven mij een goed gevoel. Preventief ga ik nu een keer per 6 weken naar Hans en dit voorkomt dat de klachten weer opspelen. Zeker aan te raden is de voetreflex massage, aangezien deze voor veel ontspanning zorgt. Een echte aanrader dus!

 

.