Welkom

Welkom

Ontspanning en rust zijn in de huidige tijd een schaars goed aan het worden. Mensen hebben het vaak druk. De energie die nodig is om in die drukte goed te blijven functioneren lekt weg.

Massage is voor iedereen en is ontspannend voor uw lichaam en geest. Gun uzelf een moment van rust en aandacht voor uw eigen lichaam.

Maar wist u ook dat massage gebruikt kan worden om migraine te verzachten, bij slaapstoornis, om uw immuunsysteem te versterken en allerlei hedendaagse klachten en pijntjes?

Maar hoe weet u welke soort massage of therapie geschikt is voor de klacht of pijn die u heeft? De praktijk wijst uit dat mensen verschillend reageren op de diverse behandelingen. Massage Praktijk Baltzer biedt u diverse massages en therapieën aan, die speciaal voor u kunnen worden aangepast door bijvoorbeeld combinaties van verschillende technieken te gebruiken.

Voor wie?

Massage is er in alle soorten en maten. Puur ter ontspanning of voor het verlichten van lichamelijke klachten zoals spierpijn. Wat veel mensen niet weten is dat een massage ook bij veel dieper gelegen klachten hulp kunnen bieden, denk bijvoorbeeld aan persoonlijkheidsproblemen of voedingsproblemen. Daarnaast vermindert massage stress; de veroorzaker van wel 90% van alle ziekten.

Massage op maat

  • stimuleert de bloedsomloop
  • stimuleert de uitscheiding van het lymfestelsel waardoor afvalstoffen zich niet meer zo snel ophopen in onze lymfeknopen
  • bevordert de prestatie bij de meeste sporters
  • bevordert lichaamsenergie, prestatie en welzijn van de gehele mens
  • kalmeert spieren, verwijdert spanningsknopen in schouder en nek
  • helpt tegen emotionele spanning samen met de lichamelijke spanning, zodat we deze los kunnen laten
Gun uzelf een behandeling of massage!
Uw lichaam en geest verdienen het (en hebben het ook nodig).

 

terug naar Praktijk